Jeg gik mig over Ø & Land...

Havkajak

Vandring ad Øhavsstien burde stå på enhver aktiv vandringskvinde eller -mands ønskeliste. Der er både unik natur, kultur og historie. Øhavsstien, der pt. er 220 km lang, er det, der kaldes en trampesti. Den er anlagt, så den fører dig rundt i nogle af de smukkeste ølandskaber, man næsten kan tænke sig. Aldrig langt fra hav og skov, stendiger og overdrev, enge og nor. Og selv om man ikke skulle interessere sig for fugle, kan dette internationalt anerkendte fugleyngleområde, fascinere med sit fugleliv.

Denne lange vandringsrute er desuden oplagt at transformere til en pilgrimsrute, hvor der de mange kilometer tages i mindre bidder eller i ét stræk. Målet for en pilgrimstur kunne udemærket være fx Horne Kirke, som er Fyns eneste rundkirke.

Foruden Øhavsstien findes der masser af andre vandremuligheder på såvel små som store øer i Det Sydfynske Øhav. Der er rig mulighed for både at lave en ugelang vandreferie eller en times smuk travetur i den skønne natur. Begge dele med og uden turguide.

Avernak & Æd!

På Avernakø kan du få en af de mest fascinerende fiskeoplevelser…

Og på øen fanges der havørreder året rundt med højsæson i forår og efterår.

Pris: 1.985,00 DKK

Ærø & Øhavsstien på egen hånd

Ærø & Øhavsstien på egen hånd. 3 dages vandring med fast base.

Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige...

Pris: 1.990,00 DKK

ingen nyheder i denne liste

Aktiv Øhav

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314

Annoncering

Bus og gruppeture ?
Er I en større gruppe venner eller forening - Så tag kontakt til os.
Vi laver altid gerne et skræddersyet tilbud til Jer.