Jeg gik mig over Ø & Land...

Overnatning

Vandring ad Øhavsstien burde stå på enhver aktiv vandringskvinde eller -mands ønskeliste. Der er både unik natur, kultur og historie. Øhavsstien, der pt. er 220 km lang, er det, der kaldes en trampesti. Den er anlagt, så den fører dig rundt i nogle af de smukkeste ølandskaber, man næsten kan tænke sig. Aldrig langt fra hav og skov, stendiger og overdrev, enge og nor. Og selv om man ikke skulle interessere sig for fugle, kan dette internationalt anerkendte fugleyngleområde, fascinere med sit fugleliv.

Denne lange vandringsrute er desuden oplagt at transformere til en pilgrimsrute, hvor der de mange kilometer tages i mindre bidder eller i ét stræk. Målet for en pilgrimstur kunne udemærket være fx Horne Kirke, som er Fyns eneste rundkirke.

Foruden Øhavsstien findes der masser af andre vandremuligheder på såvel små som store øer i Det Sydfynske Øhav. Der er rig mulighed for både at lave en ugelang vandreferie eller en times smuk travetur i den skønne natur. Begge dele med og uden turguide.

Ærø & Øhavsstien på egen hånd

Ærø & Øhavsstien -De luxe (uden guide). 3 dages vandring med fast base.

Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige...

Pris: 2.000,00 DKK

Sydfynske dage til hest - de Luxe

Miniferie på Riderute Sydfyn for dig og din hest.

De Luxe tur for alle typer af ryttere med alle slags heste.Danmarks måske smukkeste riderute byder på gamle herregårdsskove, små snoede skovstier, kuperet terræn og lange stræk...

Pris: 2.665,00 DKK

ingen nyheder i denne liste

Aktiv Øhav

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314

Annoncering

Annoncering er gratis! Du betaler kun pr klik.
Du opdaterer selv dine produkter, tilbud og annoncer, eller du kan bede Aktiv Øhav om at gøre det. Dermed er du sikret et optimalt resultat. 

Har du lyst til at blive en del af Aktiv Øhav portalen - så kontakt os gerne allerede nu.