Forslag til program

Dag 1: Ankomst
Ved ankomst, og indlogering modtages i på landhotellet af en god frokost. Hvis fiskelysten ikke er til at stoppe - Kan man naturligvis også få en madpakke med ud på kysten.

Måltider: - / F / A
Overnatning: Avernakø Landhotel


Dag 2: En hel dag på kysten
At have base på en mindre ø - sikre dig et 360 graders fiskeri. Der er altid en kystside i læ. Avernakø er 8 km lang - så øens størrelse giver dig også mulighed for at prøve flere pladser. Fra landhotellet er der en solid madpakke - og efter en hel dag ude ved kysten, venter der yderligere god mad og drikke på det lille landhotel. Måske er der ønsker i dagens fangst på menuen? - så tag kontakt til jeres vært inden kl. 14.00, og aftal opsamling af dagens fangst mv.

Måltider: - / F / A
Overnatning: Avernakø Landhotel


Dag 3: Endnu en dejlig dag på kysten
Efter endnu en dejlig morgenmad på Landhotellet Er der tid til endnu en dag ude på kysten - måske er der allerede en favorit plads der skal gennemfiskes igen. Check ud efter morgenmaden - Men det er naturligvis muligt at have bagage stående - samt at komme tilbage og hente evt. frosne fisk. De sidste færger fra Avernakø afgår hhv. kl. 16:35 og kl. 19:10

Måltider: M / F / -
Overnatning: Avernakø Landhotel

Aktiv Øhav

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314

Annoncering

Annoncering er gratis! Du betaler kun pr klik.
Du opdaterer selv dine produkter, tilbud og annoncer, eller du kan bede Aktiv Øhav om at gøre det. Dermed er du sikret et optimalt resultat. 

Har du lyst til at blive en del af Aktiv Øhav portalen - så kontakt os gerne allerede nu.