Faaborg

Faaborg er en smuk gammel købstad, der første gang nævnes som købstad i 1229. I dag er kun Vesterport bevaret fra den tid, da byen havde bymur. Byen blev anlagt på en halvø med en naturlig havn og nem at beskytte. Byens vartegn er i dag Skt. Nicolai klokketårnet, der tidligere tilhørte sognekirken, som var katolsk. Denne blev nedrevet. Byens kloster og klosterkirke, der i dag kan ses fra omfartsvejen rundt om Faaborg, blev dog bevaret.

Byen er i dag en velbesøgt sommerstad, der især er populær blandt lystsejlere og træskibsentusiaster. Her mødes de store og små træskibe bl.a. på deres vej Fyn rundt. Et imponerende syn når en hel flåde af træskibe i alle størrelser står ud fra byen og sætter sejl mod Svendborg. Byen er utrolig idyllisk og ligger desuden utrolig idyllisk placeret for foden af Svanninge Bakker, midt i noget af Danmarks smukkeste natur.

Fakta:
Byen har ca. 7200 indbyggere, er en del af Faaborg-Midtfyns kommune og har færgeafgange til bl.a. Avernakø og Lyø samt Søby på Ærø.

Overnatning:
Der er et godt udvalg af overnatningsmuligheder i byen, hyggelige hoteller, lidt større hotel, B&Bs samt værelser og camping.

Faaborg er idyl og stokroser!
-og Porten til det vestlige Øhav

Drejø- Øen midt i verden

Tag på Øhop til en af de mindste danske øer; Drejø ( og med stop ved Skarø) Herude midt i Øhavet oplever møder du den unikke ø-stemning; og ikke mindst stilhed, smuk natur, frisk havluft og lokale småbutikker

Pris: 320,00 DKK

Cykelweekend med Øhop!

Faaborg danner rammen om en smuk og anderledes weekend/miniferie.

I får 3 dejlige dage i Det Sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser.

.

Pris: 1.425,00 DKK

Ærø & Øhavsstien på egen hånd

Ærø & Øhavsstien -De luxe (uden guide). 3 dages vandring med fast base.

Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige...

Pris: 2.000,00 DKK

Ærø - Vandring & Gourmet

Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige kulinariske indslag i vandringen, lige som vandringen begge dage har fast...

Pris: 2.600,00 DKK

Fra Faaborg er der færger til Bjørnø, Lyø og Avernakø,
- perler i det sydfynske Øhav!

Havkajak & Øhop

Havkajak weekend med primitiv overnatning.

Med et tilnavn som ”havkajakroernes paradis” er forventningerne til Det Sydfynske Øhav i top, når vi sætter kurs mod Hjortø, Drejø, Store Egholm og Halmø.

Pris: 2.880,00 DKK

Øhavet er den bedste kulisse for en aktiv ferie, du ønsker aldrig vil stoppe!

Aktiv Øhav

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314

Annoncering

Annoncering er gratis! Du betaler kun pr klik.
Du opdaterer selv dine produkter, tilbud og annoncer, eller du kan bede Aktiv Øhav om at gøre det. Dermed er du sikret et optimalt resultat. 

Har du lyst til at blive en del af Aktiv Øhav portalen - så kontakt os gerne allerede nu.