Langeland

Langeland har ikke sit navn uden grund. Det er et langt smalt land med en enestående natur og historie. Det er dannet på kanten af en gletchertunge i istidens afslutning. Historisk set er Langeland kendt siden 800-tallet og begynder rigtigt at dukke op i kilderne igen i middelalderen, hvor kong Valdemar den Store byggede det første Tranekær Slot. Indtil reformationen var meget af øens jorde da også kongelige jagtområder, hvilket ikke undrer med den storslåede natur. Turismemæssigt blev Langeland allerede omkring århundredeskiftet målet for sommergæster og dermed sommerpensionater - når det velslåede borgerskab skulle ud i den friske luft. Øen er i dag kendt for sine vilde Exmoorponyer, der flere steder rundt om på øen, afgræsser enge og overdrev. Den er kendt for sine smukke slotte, skønne strande, gode surf områder, vandsport, fiskeri, vandreruter, cykelvenlighed og for den iværksætterfortagsomhed, der kendetegner mange af dem, der flytter til øen. Øens hovedby er Rudkøbing og ellers kan Tranekær, Spodsbjerg og Bagenkop fremhæves som værende særligt interessante. Ja, flere andre kunne også nævnes, men det er bedre at opleve dem selv.

Fakta:
Der bor ca. 13.140 personer på Langeland og øen dækker et areal på 291,21 km2. Langeland er en selvstændig kommune.

Øhavet er Danmarks eneste Vildmark
-velkommen til at opdage den!

 

Havkajak & Øhop

Havkajak weekend med primitiv overnatning.

Med et tilnavn som ”havkajakroernes paradis” er forventningerne til Det Sydfynske Øhav i top, når vi sætter kurs mod Hjortø, Drejø, Store Egholm og Halmø.

Pris: 2.880,00 DKK

Cykelweekend med Øhop!

Faaborg danner rammen om en smuk og anderledes weekend/miniferie.

I får 3 dejlige dage i Det Sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser.

.

Pris: 1.695,00 DKK

Ærø & Øhavsstien på egen hånd

Ærø & Øhavsstien -De luxe (uden guide). 3 dages vandring med fast base.

Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige...

Pris: 2.000,00 DKK

Sydfynske dage til hest - de Luxe

Miniferie på Riderute Sydfyn for dig og din hest.

De Luxe tur for alle typer af ryttere med alle slags heste.Danmarks måske smukkeste riderute byder på gamle herregårdsskove, små snoede skovstier, kuperet terræn og lange stræk...

Pris: 2.665,00 DKK

Det Sydfynske øhav er unikt, og byder på aktiv ferie for alle til vands til lands og til ganen.

ingen nyheder i denne liste

Øhavet er den bedste kulisse for en aktiv ferie, du ønsker aldrig vil stoppe!

Aktiv Øhav

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314

Annoncering

Annoncering er gratis! Du betaler kun pr klik.
Du opdaterer selv dine produkter, tilbud og annoncer, eller du kan bede Aktiv Øhav om at gøre det. Dermed er du sikret et optimalt resultat. 

Har du lyst til at blive en del af Aktiv Øhav portalen - så kontakt os gerne allerede nu.