Ærø

Ærø er en af de nok mest kendte turistmål i Det Sydfynske Øhav. Her er ingen bro men en færge; hvilket giver tid en anden dimension. Øen er en selvstændig kommune og er, foruden at væren en skøn ø, også meget aktiv for at tiltrække og fastholde nye som gamle beboere, aktiviteter, events og lignende. Tidligere var øen delt i to og kun forbundet med en smal landtange, hvor vejen mellem hovedbyerne Ærøskøbing og Marstal ligger. Øens tredje største by er Søby mod Vest, hvorfra der også afgår færge. Byen Marstal, den gamle skipperby, er øens største by, hvad angår indbyggerantal. Ærøskøbing er øens købstad og hovedby.

Øen er en såkaldt Drumlinbakke - et istidslandskab med rullende bakker. Her er mange levende hegn, men kun meget lidt skov, da denne tidligere blev brugt til fyrring og til skibsbyggeri, men her er til gengæld et rigt fugleliv.Øen er et yndet mål for lystsejlere og sommergæster, og den er da også både smuk og gæstfri - og eventyrlig med sin egen rolige og barske charme.

Fakta: 
Der er 7.500 indbyggere på Ærø, der tidligere var delt i to kommuner, men nu er sammenlagt til en. Øen er på 90 km2 

Ærø - Hvor Ø & Hav mødes!

Øhavsstien, rundt om Øhavet 5 dage

De Luxe vandring rundt om Det Sydfynske Øhav. 5 dage ad Danmarks smukkeste vandrerute. incl. bagagetransport og hotelovernatninger

Pris: 3.550,00 DKK

Ærø & Øhavsstien på egen hånd

Ærø & Øhavsstien på egen hånd. 3 dages vandring med fast base.

Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige...

Pris: 1.990,00 DKK

Cykelweekend med Øhop!

Faaborg danner rammen om en smuk og anderledes weekend/miniferie.

I får 3 dejlige dage i Det Sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser.

.

Pris: 1.695,00 DKK

Avernak & Æd!

På Avernakø kan du få en af de mest fascinerende fiskeoplevelser…

Og på øen fanges der havørreder året rundt med højsæson i forår og efterår.

Pris: 1.985,00 DKK

Det Sydfynske øhav er unikt, og byder på aktiv ferie for alle til vands til lands og til ganen.

ingen nyheder i denne liste

Øhavet er den bedste kulisse for en aktiv ferie, du ønsker aldrig vil stoppe!