På opdagelse i det Sydfynske Øhav

Sydfyn & Øerne er en af Danmarks smukkeste områder.
Her oplever du en anderledes verden af øer, holme, skove levende hegn, fynske haver, idylliske landsbyer, frugtplantager, skipper-og søfartsbyer og mange slotte og herregårde.

Mange gange tænker vi kun på at rejse rundt i Danmark, når det er sommer. Men her på Sydfyn og i Det Sydfynske Øhav kan vi, året rundt, byde på skønne oplevelser. Der er madfester og julefester, der er sportsaktiviteter og events, der er film og farver - og der er ikke mindst et magisk og smukt landskab.

Særligt hvis du er til det aktive liv, er der en verden af muligheder her i Det Sydfynske Øhav.Kajak og vinterkajak, sommerdyk og vinterdyk, vandring og vintervandring, sommerridt og vinterslæde, MTB i al slags vejr, høstmarkeder og øl festivaler.

Tag derfor med på en magisk rejse - og vær aktiv med os - hele året rundt!

Ærø & Øhavsstien på egen hånd

Ærø & Øhavsstien -De luxe (uden guide). 3 dages vandring med fast base.

Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige...

Pris: 2.000,00 DKK

Cykelweekend med Øhop!

Faaborg danner rammen om en smuk og anderledes weekend/miniferie.

I får 3 dejlige dage i Det Sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser.

.

Pris: 1.425,00 DKK

Ærø - Vandring & Gourmet

Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige kulinariske indslag i vandringen, lige som vandringen begge dage har fast...

Pris: 2.600,00 DKK

Drejø- Øen midt i verden

Tag på Øhop til en af de mindste danske øer; Drejø ( og med stop ved Skarø) Herude midt i Øhavet oplever møder du den unikke ø-stemning; og ikke mindst stilhed, smuk natur, frisk havluft og lokale småbutikker

Pris: 320,00 DKK

Det Sydfynske øhav er unikt, og byder på aktiv ferie for alle til vands til lands og til ganen.

Havkajak & Øhop

Havkajak weekend med primitiv overnatning.

Med et tilnavn som ”havkajakroernes paradis” er forventningerne til Det Sydfynske Øhav i top, når vi sætter kurs mod Hjortø, Drejø, Store Egholm og Halmø.

Pris: 2.880,00 DKK

Øhavet er den bedste kulisse for en aktiv ferie, du ønsker aldrig vil stoppe!

Aktiv Øhav

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314

Annoncering

Annoncering er gratis! Du betaler kun pr klik.
Du opdaterer selv dine produkter, tilbud og annoncer, eller du kan bede Aktiv Øhav om at gøre det. Dermed er du sikret et optimalt resultat. 

Har du lyst til at blive en del af Aktiv Øhav portalen - så kontakt os gerne allerede nu.