Generelt

Svendborg – Ærøskøbing – Marstal – Søby – Ærøskøbing-Svendborg

Øhavsstien er en vandrerute på i alt 220 km, der går gennem det sydfynske landskab formet af istid og skiftende landbrugskulturer. Stien er under stadig udvikling og ikke en fast defineret oldtidssti.

Aktiv Øhav har på denne 3-dages tur valgt etapen Ærø - tur/retur fra Svendborg/Ærøskøbing. Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige kulinariske indslag i vandringen, lige som vandringen begge dage har fast base på det fantastiske B&B Vestergade 44 eller det hyggelige Hotel Ærøhus.

Turen har vi tilpasset Aktiv Øhavs weekendturskoncept, og derfor vil vi visse steder vælge omveje og genveje i forhold til den originale Øhavssti - for at kunne give dig som deltager den bedste oplevelse.
Dette er en stille og rolig weekend med let vandring. Vi vandrer godt nok 5-7 timer hver dag, men vi holder flere pauser undervejs, så alle kan være med - både dem, der går hurtigere og dem, der tager mere tid.
Distancen er overkommelig, så har du ikke vandret før, kan du teste, hvad kroppen siger til det.
Tempoet bliver afpasset deltagerne, og der bliver god tid til at nyde udsigterne undervejs.

Aktiv Øhav

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2314

Annoncering

Annoncering er gratis! Du betaler kun pr klik.
Du opdaterer selv dine produkter, tilbud og annoncer, eller du kan bede Aktiv Øhav om at gøre det. Dermed er du sikret et optimalt resultat. 

Har du lyst til at blive en del af Aktiv Øhav portalen - så kontakt os gerne allerede nu.