Faaborg danner rammen om en smuk og anderledes weekend/miniferie. I får 3 dejlige dage i Det Sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser. En miniferie hvor tempoet skrues helt ned, og hvor du/I opdager Øhavet eller genser Danmark når det er dejligst

 

Faaborg, Cykel-weekend med Øhop!

3 dejlige dage i Det Sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser.En miniferie hvor tempoet skrues helt ned, og hvor du/I opdager Øhavet eller genser Danmark når det er dejligst.

3 gode dage

Forslag til program

Dag 1: Ankomst til Hotel Faaborg
Tag cyklerne rundt i Faaborg's gamle middelalderby eller måske i har mere tid og har mod på en cykeltur til Dyreborg og Knolden og tilbage via Horne med Fyns eneste rundkirke (kendt fra filmen Adams æbler).

Overnatning: Hotel Faaborg
Måltider: - /- / -

2: Øhop - Lyø og Avernakø
I kan besøge både Lyø og Avernakø samme dag. Lyø byder på en smuk velbevaret kirkelandsby med hvide bindingsværksgårde, flere gadekær - og en cafe i den gamle skole samt en lille købmand. Cykler i mod vest forbi den gamle Lyø Mølle, kommer i til den over 5.000 år gamle dysse - kaldet Klokkestenen.Avernakø - er aflang og oplagt at opleve fra en cykel. Oprindeligt bestod Avernakø af to øer; Avernak og Korshavn, som blev forbundet med en dæmning der kaledes drejet i 1937. Øen er således i dag 8 km lang, og der findes både købmand, og flere gårdbutikker fx gedeprodukter. Avernakø er en af de 2 steder i Danmark, hvor man har bevaret traditionen om Majstangen. Således bliver der i byerne Munke og Avernak By hver pinse rejst en Majstang.Kommer du i ynglesæsonen kan du være heldig at høre den sjældne Klokkefø kvække. I finder også flere gode badestrande på Avernakø - Ved Nakke Odde, samt Munke Strand.

Overnatning: Hotel Faaborg
Måltider: M /- / -Dag 3: Svanninge Bakker
Fra Faaborg cykles mod byen Svanninge, kendt fra malerne Anna og Fritz Sybergs malerier. Det går nu op ad bakke, men det er bestemt anstrengelserne værd. Naturen er afvekslende med småskove, overdrev og søer. Fra Korinth, og Brahetrolleborg Slot og drejes sydover mod Arreskov sø, Holstenshuus skove - og den hyggelige landsby Diernæs. Heroppe over Faaborg er der flere gode kaffepletter med udsigt over Øhavet. Inden Faaborg passeres Kaleko Mølle - en af Danmarks ældste vandmøller.

Måltider: M /- / -


*** OBS*' Straks efter bestilling får du/I tilsendt cykel guide og kortbogen "17 cykelture om Det Sydfynske Øhav" samt kort over Øhavet - Så i har mulighed for at planlægge jeres miniferie i Det sydfynske.

Mere info

Mere info

Startdage:
 Alle dage (i perioden 1. april - 31 oktober)

Pakken indeholder:

  • 2 Overnatninger på Hotel Faaborg, i dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet
  • 2 x morgenmad på Hotel Faaborg
  • 3 dages cykelleje 1 Færgebillet til Ø-Færgen (Lyø og Avernakø)
  • 1 Cykel -guide/kort bog - 17 cykleture omkring Det Sydfynske Øhav (værdi: DKK 75,00)


 Der er naturligvis cykelservice inkluderet alle dagene.

Der er mulighed for at smøre egen madpakke fra hotellets morgenbuffet DKK. 65,-

 

 

Booking

Booking

Du kan booke og betale denne tur direkte via Visit Danmarks Oplevelses Booking.

Du er også velkommen til at ringe til os eller sende en mail med en forespørgsel om

 

  • Ankomst dato
  • Antal personer
  • Værelses type ( Dobbelt eller enkelt senge)

Evt. anden information: (fx. ønske om vegetarisk menu)Herefter bliver dine reservationer bekræftet og vi sender dig en faktura og rejseinformation.

 

 

Pris: 1.695,00 DKK

Booking: Send mail

 

 

Denne tur er på egen hånd.

Ærø & Øhavsstien på egen hånd

Ærø & Øhavsstien på egen hånd. 3 dages vandring med fast base.

Ærø er noget helt unikt bl.a. på grund af dens fantastiske udsigter, forskellige landskaber og unikke kultur. Der vil på denne tur være indlagt forskellige...

Pris: 1.990,00 DKK

Øhavsstien, rundt om Øhavet 5 dage

De Luxe vandring rundt om Det Sydfynske Øhav. 5 dage ad Danmarks smukkeste vandrerute. incl. bagagetransport og hotelovernatninger

Pris: 3.550,00 DKK

Cykelweekend med Øhop!

Faaborg danner rammen om en smuk og anderledes weekend/miniferie.

I får 3 dejlige dage i Det Sydfynske, hvor cyklerne bringer jer igennem smukke landskaber, idylliske landsbyer, småbutikker, museer og kulinariske oplevelser.

.

Pris: 1.695,00 DKK

Avernak & Æd!

På Avernakø kan du få en af de mest fascinerende fiskeoplevelser…

Og på øen fanges der havørreder året rundt med højsæson i forår og efterår.

Pris: 1.985,00 DKK